Το 1968 ο Βασίλειος Τσιλομήτρος, ίδρυσε την Ατομική εταιρεία ΤΣΙΛΟΜΗΤΡΟΣ αποσκοπώντας στην εισαγωγή και πώληση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Από το 2010 ,η εταιρεία συνεχίζει με την επωνυμία Β.ΤΣΙΛΟΜΗΤΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε, καί ειδικεύεται στα γνήσια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων με πείρα περισσότερη των 5 δεκαετιών, και σε μια έκταση άνω των 3000 τ.μ.. στο 135 χιλ της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας. ΤΡΑΓΑΝΑ ΛΟΚΡΙΔΟΣ , ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ. Η Β.ΤΣΙΛΟΜΗΤΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε, φροντίζει για τις καθημερινές σας ανάγκες σε γνήσια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων κάθε τύπου.Η αγορά γνήσιων μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αποτελεί ένα οικονομικό αλλά ταυτόχρονα αξιόπιστο τρόπο να εφοδιάσετε με τα απαραίτητα ανταλλακτικά το αυτοκίνητό σας, χωρίς αυτά να σας προκαλέσουν άμεση φθορά. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε ολόκληρα αυτοκίνητα, κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων, άξονες, διαφορικά, τροπέτα (εμπρός – πίσω) όλων των ειδών φανοποιίας καθώς και τεράστια γκάμα από μηχανικά μέρη και εξαρτήματα αυτοκινήτων. 
Οι κωδικοί των εμπορευμάτων μας ξεπερνούν τις 9000 στον αριθμό, και καθημερινά εμπλουτίζονται για μεγαλύτερη ικανοποίηση των πελατών μας. Σήμερα η εταιρεία ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των πελατών της, παρέχει την δυνατότητα μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος να αγοράσουν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τα ανταλλακτικά πού επιθυμούν.Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, μετά χαράς θα σας εξυπηρετήσουμε είτε στο τηλέφωνο 22330-92210 είτε στο e-mail: info@tsilomitros.gr.Όλα τα εμπορεύματα καλύπτονται με εγγύηση. Αποστολές γίνονται σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ εντός 24-48 ωρών.Ωρες λειτουργίας Δευτ-Παρ 9-19, Σαβ 9-15.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Τσιλομήτρος 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.